ESTIA 2021

June 23, 2022
ESTIA-Awards-2021-cover.jpg

Δελτίο τύπου

ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΟΥΝΙΟY 2022 – Lemon Park, Nicosia

Cyprus ESTIA Awards 2021 – Οι μεγάλοι νικητές

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022, στο Lemon Park, στη Λευκωσία, η λαμπερή τελετή απονομής των Cyprus Estia Awards 2021, που διοργάνωσε η BOUSSIAS Cyprus και παρουσίασε η Blue Island.

Τα βραβεία πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου, ενώ Χρυσός Xορηγός ήταν η εταιρεία Σκλαβενίτης Κύπρου.

Oι προσκεκλημένοι χειροκρότησαν τις δυναμικές και πρωτοπόρες επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης, οι οποίες ξεχώρισαν για την αριστεία και την καινοτομία τους.

Συνολικά απονεμήθηκαν 30 βραβεία: 2 Platinum, 14 Gold, 7 Silver και 7 Bronze.

Στον χαιρετισμό της, η CEO της BOUSSIAS Cyprus, Μαρία Κυριάκου, μίλησε για το έργο, το όραμα και τα συστατικά, στα οποία βασίζεται η εταιρεία, που δεν είναι άλλα από το ανθρώπινο δυναμικό και τις αξίες της, όπως η ποιότητα, η διαφάνεια και η καινοτομία. «Η βράβευση είναι μια σημαντική αναγνώριση της ομαδικής δουλειάς και δέσμευση για την παροχή αξιόλογων υπηρεσιών. Ταυτόχρονα προσδίδει μια στρατηγική νότα αισιοδοξίας σε μια εποχή κρίσιμη, καθώς ενισχύει το ηθικό της ομάδας. Ευχαριστώ θερμά την κριτική επιτροπή και ιδιαίτερα τον κύριο Ανδρέα Μαυρομάτη, που βοήθησαν στη δημιουργία αξιοκρατικών βραβείων, που είναι άλλωστε και ο στόχος της BOUSSIAS Cyprus».

Από την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Blue Island, Γιάννης Κρεμμός, στον χαιρετισμό του, ανέφερε ότι «θα ήθελα να συγχαρώ τη BOUSSIAS Cyprus και τους συνεργάτες τους για αυτή την υπέροχη εκδήλωση, που έχει ως σκοπό να βραβεύσει τους κορυφαίους στον τομέα της εστίασης. Είναι χαρά μας να στηρίζουμε ένα θεσμό, που επιβραβεύει τους καλύτερους και τους χαρισματικούς επαγγελματίες του κλάδου. Εμείς σαν εταιρεία έχουμε αποφασίσει να στηρίζουμε αυτές τις προσπάθειες επιβράβευσης των κορυφαίων στο χώρο της εστίασης, διότι μέσα από αυτές τις εκδηλώσεις ο τόπος μας εξελίσσεται, προοδεύει και ευημερεί. Υπόσχεση μας είναι να εργαζόμαστε σκληρά για να προμηθεύουμε τα νοικοκυριά, εστιατόρια και ξενοδοχεία με φρέσκα ψάρια και θαλασσινά».

O Γενικός Διευθυντής της Σκλαβενίτης Κύπρου, Μιχάλης Παναγίδης, δήλωσε: «Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους νικητές των βραβείων Estia, καθώς επίσης και τη BOUSSIAS Cyprus για την υπέροχη βραδιά. Με μεγάλη χαρά σαν εταιρεία στηρίζουμε αυτό τον θεσμό και τον τομέα της εστίασης. Σε όλους τους επαγγελματίες εύχομαι καλή συνέχεια και καλή επιτυχία».

Οι μεγάλοι νικητές των βραβείων, με αλφαβητική σειρά είναι:

ANCO CATERING EQUIPMENT: 1 PLATINUM

AVGOUSTINOS FOOD INDUSTRY LTD: 1 BRONZE

Blue Island Plc: 1 GOLD, 1 SILVER

Elysian Plant Based Kitchen Bar: 1 GOLD

Moondog’s Bar & Grill: 2 GOLD, 1 BRONZE

Gnomi Integrated Communications: 1 GOLD, 1 SILVER

Hop Thirsty Friends: 1 GOLD

Kyriakides Mushrooms: 1 PLATINUM

PEGASOS REFRIGERATORS INDUSTRY LTD: 2 GOLD

Oenou Yi – Ktima Vassiliades: 2 GOLD, 1 SILVER, 2 BRONZE

PHC Franchised Restaurants Public Ltd: 1 BRONZE

PPD Global Member of Photos Photiades Group: 1 GOLD, 1 SILVER

MAYIOPOULA Wine & Dine: 1 GOLD

VENI COOK & DINE EQUIPMENT LTD: 1 SILVER, 1 BRONZE

WOKnROLL: 1 BRONZE

Yiallourou Eurofoods Ltd: 1 SILVER

Κτήμα Η. Ηροδότου – Οινοποιείο Ληνός: 1 GOLD, 1 SILVER

Οινοποιείο Χρυσορρογιά: 1 GOLD

Χορηγοί των Cyprus Estia Awards 2021 ήταν η Buondi craft και η ΚΕΟ, ενώ υποστηρικτές ήταν η G.A.P VASSILOPOULOS GROUP και η Oenou Yi – Ktima Vassiliades.

All the Winners

ACCEPTANCE SPEECHES

PLAYLIST

ESTIA AWARDS 2021 | TV SPOT

Η “Blue Island” παρουσιάζει τα πρώτα Cyprus Estia Awards, τα βραβεία που απευθύνονται στους προμηθευτές του κλάδου της εστίασης, σε αλυσίδες καφέ και εστιατόρια, καθώς επίσης και στην αγορά αλκοολούχων ποτών.

Η Κριτική Επιτροπή, με Πρόεδρο τον Chef Michelin Ανδρέα Μαυρομμάτη, θα αναδείξει τις πιο δυναμικές και πρωτοπόρες επιχειρήσεις του κλάδου στην Κύπρο.

Περισσότερα στο http://www.estiaawards.cy

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ: Μπύρα KEO και Buondi Craft
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: BOUSSIAS Cyprus
[+] Show More